Online lezen

Leesplaneet
De leesseries en leesboeken op deze pagina zijn óók toegankelijk via Leesplaneet, het online platform voor streaming lezen in het onderwijs.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wereldbeker Voetbal

Deze serie behoort tot het interessegebied: Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.

* Hoeveel landen doen mee aan het Wereldbeker Voetbal voor mannen?

* Welke landen waren kampioen bij de vrouwen?

* Wanneer is het eerste WK gehouden?
* Wat is fair play?

Lees Alles over de Wereldbeker Voetbal om erachter te komen wat de antwoorden zijn op deze vragen!

Dit boek vertelt jonge kinderen alles over het grootste voetbaltoernooi van de wereld. Met eenvoudige teksten en mooie foto's legt de schrijver uit wat een Wereldbeker Voetbal toernooi is.

Ook de geschiedenis, beroemde voetballers, beroemde voetbalteams en informatie over het gastland van de Wereldbeker Voetbal 2014, Brazilië, komen in dit boek aan bod.

Wereldbeker Voetbal

Wereldkampioenschap voetbal

In Alles over de Wereldbeker Voetbal lezen leerlingen meer over het wereldkampioenschap van de meest populaire sport in Nederland. In het boek wordt verteld over de geschiedenis, de voetballers en hun voorbereiding, de spelregels en voetbal voor vrouwen. In het bijzonder is er aandacht voor de Wereldbeker Voetbal in 2014, dat plaats vindt in Brazilië.

Voor wie is Alles over de Wereldbeker Voetbal geschikt?
Dit leesboek is geschikt voor leerlingen van 7-8 jaar om zelf te lezen. De sportieve onderwerpen stimuleren het lezen voor leerlingen die zich minder aangetrokken voelen tot boeken. Met de verhalen in kaders en foto’s over sporters komt de tekst tot leven, zeker wanneer de Olympische Winterspelen georganiseerd worden.

Informatief lezen en woordenschatverrijking
De leerlingen zullen door de aansprekende onderwerpen geboeid raken en meer over een onderwerp willen weten. Gaandeweg breidt hun woordenschat zich uit. Veel woordenschat wordt immers door lezen verworven!
Juist bij taalzwakke leerlingen vergroot u de woordenschat door ze veel informatieve teksten, zoals Corona-boeken, te laten lezen.

Over Corona-leesboeken
Het boek Alles over de Wereldbeker voetbal behoort tot de Corona-leesserie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het duidelijke taalgebruik. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp. Bovendien zijn de leesboeken zeer rijk geïllustreerd.

leert kinderen meer over het wereldkampioenschap van de meest populaire sport in Nederland. In het boek wordt verteld over de geschiedenis, de voetballers en hun voorbereiding, de spelregels en voetbal voor vrouwen. In het bijzonder is er aandacht voor de Wereldbeker Voetbal in 2014, dat plaats zal vinden in Brazilië.
titelprijsbestel
MED283 - Alles over de Wereldbeker Voetbal
9789461751157

Lees alles over de Wereldbeker Voetbal:
- Hoeveel landen doen er mee aan het Wereldbekertoernooi voor mannen?
- Welke landen waren kampioen bij de vrouwen?
- Wanneer is het eerste Wereldbekertoernooi gehouden?
- Wat is fair play?

€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv