Makkelijk lezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Boekpakketten Alles-in-1

Deze serie behoort tot het interessegebied: Diversen, Alles-in-1 pakketten
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 12 jaar.
Bij de methode Alles-in-1 zijn pakketten informatieve leesboeken voor groep 4, groep 5-6 en groep 7-8 geselecteerd die aansluiten bij vrijwel alle thema's.

De precieze samenstelling van de boekpakketten vindt u hier.

Boekpakketten Alles-in-1


Thematisch onderwijs 'komt binnen'. De kracht van thematisch werken, ook in de midden- en bovenbouw, is dat de leerling geboeid raakt door een thema, tot verdieping komt en verbanden gaat zien.
Als u werkt met Alles-in-1, dan kunt u de aanpak van deze thematische methode versterken door uw leerlingen leesboeken aan te bieden die precies aansluiten bij het thema waar de leerlingen mee bezig zijn.

De boeken zijn dankzij de sprekende, duidelijke illustraties geschikt voor zelfstandig lezen. Alle boeken zijn bruikbaar als verdieping van het thema waar de leerlingen op dat moment mee werken. De boeken zijn dan ook zeer geschikt als vertrekpunt voor boekpresentaties en voor spreekbeurten of werkstukken.
titelprijsbestel
AIE4 - Informatief boekpakket Alles-in-1 groep 4
Pakket informatieve leesboeken bij de methode Alles-in-1 voor groep 4. Bij alle vijf thema's uit de methode zijn één of meer leesboeken beschikbaar.
€ 380.00
AIE56 - Informatief boekpakket Alles-in-1 groep 5-6
Pakket informatieve leesboeken bij de methode Alles-in-1 voor groep 5 en 6. Bij de meeste thema's uit de methode zijn één of meer leesboeken beschikbaar, behalve bij de aardrijkskundethema's en bij de geschiedenisthema's Gouden Eeuw en Moderne geschiedenis, omdat die doorgaans pas in groep 7 en 8 aan bod komen.
€ 360.00
AIE78 - Informatief boekpakket Alles-in-1 groep 7-8
Pakket informatieve leesboeken bij de methode Alles-in-1 voor groep 7 en 8. Bij alle twintig thema's uit de methode zijn één of meer leesboeken beschikbaar, behalve bij het thema Gouden Eeuw.
€ 418.00
Bijlage(n)
Informatief boekpakket bij Alles-in-1 groep 4
341.7kB
Informatief boekpakket bij Alles-in-1 gr.5-6
86.58kB
Informatief boekpakket bij Alles-in-1 gr.7-8
87.21kB
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv