Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Verdieping Rood

VillA Verdieping Rood biedt extra materiaal aan bij de boeken in VillA Alfabet Rood.

titelprijsbestel
MVRD10B - VillA Verdieping Rood Basisdeel
9789043701372
Auteur: Ed Koekebacker

Het basisdeel VillA Verdieping Rood bevat didactische aanwijzingen, geeft algemene achtergrondinformatie, de gebruikswijze van het VillA-materiaal en algemeen verbruiksmateriaal.

€ 35.00
Beschikbaar: 01-01-1970
MVRD10V - VillA Verdieping Rood 1
9789043701792
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Rood 1. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur, de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVRD20V - VillA Verdieping Rood 2
9789043702355
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Rood 2. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur, de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVRD30V - VillA Verdieping Rood 3
9789043702614
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Rood serie 3 (Het tulpencomplot, Vrienden 4ever, Dwars door Sumatra en Familiegeheim). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 35.00
Beschikbaar: 01-01-1970
MVRD40V - VillA Verdieping Rood 4
9789043703000
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Rood 4. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur, de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv