Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Het leven in ...

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.
In deze reeks maak je kennis met iemand die in een ander land woont en daar onder andere door middel van brieven over vertelt. Je komt van alles te weten over het land, leefgewoonten, godsdienst, werk en school en eten en drinken in het betreffende land.

Het leven in ...


Info+-kopieerbundel
Bij de serie Het leven in ... is een Info+-kopieerbundel verkrijgbaar.
Deze bundel bevat bij elk boek uit de serie twee A4-werkbladen met opdrachten op het gebied van: 
  • woordenschatopbouw (waaronder speelse opdrachten zoals puzzels);
  • studievaardigheden (o.a. oefeningen in het gericht zoeken op internet en in het voorbereiden van een presentatie over het boek).
Van alle werkbladen zijn ook één-op-één antwoordenbladen opgenomen waarmee de leerlingen hun eigen werk kunnen nakijken.


Audio voor het programma Kurzweil
Lexima heeft in samenwerking met Corona bij deze informatieve boekenseries zgn. KES-bestanden ontwikkeld. Na aanschaf van deze bestanden kunnen dyslectische en andere zwakke lezers de boeken via de computer ook beluisteren tijdens het lezen. Dit gebeurt in het programma Kurzweil
  • Bij Lexima zijn verkrijgbaar: licenties voor het programma Kurzweil en KES-bestanden per Corona-leesserie.
  • Bij Ars Scribendi Uitgeverij zijn verkrijgbaar: KES-bestanden per Corona-leesserie en de complete boekenseries inclusief KES-bestanden.
    De KES-bestanden zijn niet per boek, maar alleen per serie verkrijgbaar.
    Het kan voorkomen dat een bepaald deel van een Corona-serie uitverkocht raakt. Dat boek is dan uiteraard niet meer bestelbaar, maar het KES-bestand van dit boek blijft wel deel uitmaken van de KES-bestanden bij de betreffende serie.
titelprijsbestel
HLI300 - Het leven in ... (serie 4d.)
€ 42.80
HLI301 - Rusland
9789055662487

In dit boek maak je kennis met Elizaveta. Zij is 9 jaar en woont in de stad Samara in Rusland.
Elizaveta speelt graag badminton en vindt het leuk om naar de film te gaan en naar de dacha (zomerhuisje) van haar opa en oma.
Door de brieven van Elizaveta kun je kennismaken met het leven in Rusland. Ze stelt je voor aan haar familie, neemt je mee naar haar school en geeft je een recept van haar moeder dat je zelf thuis kunt maken.

€ 12.00
HLI302 - Zweden
9789055662494
In dit boek maak je kennis met Mathias. Hij is 9 jaar en woont in de stad Västers in Zweden.
Mathias vindt het leuk om ijshockey en voetbal te spelen, en om te vissen vanaf een boot op het meer.
Door de brieven van Mathias kun je kennismaken met het leven in Zweden. Hij stelt je voor aan zijn familie, neemt je mee naar zijn school en geeft je een recept van zijn moeder dat je zelf thuis kunt maken.
€ 12.00
HLI303 - Saoedi-Arabië
9789055662500

In dit boek maak je kennis met Abdulatef. Hij is 11 jaar en woont in de stad Jedda in Saoedi-Arabië.
Abdulatef houdt van voetballen en computerspellen. Ook vindt hij het leuk om een ritje op een kameel te maken op het strand.
Door de brieven van Abdulatef kun je kennismaken met het leven in Saoedi-Arabië. Hij stelt je voor aan zijn familie, neemt je mee naar zijn school en vertelt je hoe je muntthee kunt maken op de traditionele Saoedische manier.

€ 12.00
HLI304 - Nigeria
9789055662517
In dit boek maak je kennis met Bose. Zij is 10 jaar en woont in het dorp Piwoyi in Nigeria.
Bose vindt het leuk om naar de markt te gaan, te picknicken en te spelen met haar vrienden en vriendinnen.
Door de brieven van Bose kun je kennismaken met het leven in Nigeria. Zij stelt je voor aan haar familie, neemt je mee naar haar school en geeft je een recept van haar moeder om zelf thuis te maken.
€ 12.00
HLI300KB - Het leven in ... Info+

Kopieerbundel met verwerkings- en antwoordbladen voor woordenschatopbouw.

€ 9.50
HLI300K - Het leven in ... (serie 5d. + KES)
€ 69.00
HLI300KS - Het leven in ... (KES 5d.)
€ 54.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv