Online lezen

Leesplaneet
De leesseries en leesboeken op deze pagina zijn óók toegankelijk via Leesplaneet, het online platform voor streaming lezen in het onderwijs.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Science in Actie

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap, Aarde & heelal, Mens & maatschappij, Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
titelprijsbestel
CNBSIA001 - Science in Actie tegen Klimaatverandering
9789463412551
In dit boek lees je wat broeikasgassen zijn en hoe CO2 en methaan ontstaan. Welke gevolgen heeft het broeikaseffect voor ons klimaat en wat kunnen we doen om het te stoppen? Waarom is het zo moeilijk om nieuwe vormen van energie te vinden? Wat gebeurt er met onze planeet als we niets doen?

Wetenschappers over de hele wereld komen in actie tegen de gevolgen van klimaatverandering. De wetenschap bedenkt steeds nieuwe technieken. Kunnen we de toekomst van onze planeet nog redden?
€ 19.00
CNBSIA002 - Science in Actie voor Bedreigde Diersoorten
9789463412568
In dit boek lees je hoe mensen tienduizenden diersoorten in gevaar brengen. Waarom stoppen we niet met milieuvervuiling, overbevissing en de jacht op beschermde dieren? Er bestaan geen eenvoudige oplossingen voor deze problemen...

Wetenschappers over de hele wereld komen in actie om te voorkomen dat bedreigde diersoorten uitsterven. De wetenschap bedenkt steeds nieuwe technieken. Kunnen we in de toekomst de dieren toch nog redden?
€ 19.00
CNBSIA003 - Science in Actie tegen Misdaad
9789463412575
In dit boek lees je hoe wetenschappers bewijsmateriaal verzamelen na een misdrijf. Ze onderzoeken moordwapens, bloedsporen en databanken. Vinden ze genoeg bewijs om een crimineel achter de tralies te krijgen? En kunnen ze ook misdaden voorkómen?

Wetenschappers over de hele wereld komen in actie tegen misdaad, van diefstal tot moord. De wetenschap bedenkt steeds nieuwe technieken. Kunnen we in de toekomst elke misdaad oplossen?
€ 19.00
CNSSIA0A1 - Science in Actie - deelserie 1 (3 delen)
Serie Science in Actie (3 delen) bevat de titels:

- Science in Actie tegen Klimaatverandering
- Science in Actie voor Bedreigde Diersoorten
- Science in Actie tegen Misdaad
€ 51.30
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv