Online lezen

Leesplaneet
De leesseries en leesboeken op deze pagina zijn óók toegankelijk via Leesplaneet, het online platform voor streaming lezen in het onderwijs.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dieren die doden

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

Maak je klaar voor een ontmoeting met de dodelijkste dieren uit de wilde natuur.
Dodelijk voor de mens welteverstaan, want alle dieren uit deze serie vallen wel eens mensen aan.

Kinderen kunnen lezen over bekende roofdieren zoals de ijsbeer en de witte haai. Maar ook een onschuldig lijkend dier zoals een olifant kan levensgevaarlijk zijn. En wat dacht je van een kikkertje of de tijgermug? Kinderen zullen niet snel bedenken dat die laatste het dodelijkste dier ter wereld is…

Elk boek start met een spannend, waargebeurd verhaal van iemand die een aanval heeft meegemaakt. Gelukkig liep het voor die persoon goed af… De serie maakt echter goed duidelijk hoe gevaarlijk de dieren zijn. Maar elk boek legt ook uit waarom ze aanvallen, hoe je een aanval kunt voorkomen én hoe belangrijk het is dat we deze dieren beschermen.

Deze serie heeft het keurmerk Makkelijk Lezen (ML).

Deelserie 2 - De ijsbeer, De Afrikaanse leeuw, De pijlgifkikker en De tijgermug - verschijnt voorjaar 2019.

titelprijsbestel
CNSDDD0A0 - Dieren die Doden - deelserie 1 (4 delen)
7436956473422
Deze deelserie bevat 4 titles uit Dieren die Doden: De witte haai, De Afrikaanse olifant, De zeekrokodil en De Grizzlybeer.
€ 54.00
CNBDDD001 - De witte haai
9789463413114
In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over witte haaien. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze gevaarlijk zijn voor mensen. Met spannende foto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CNBDDD002 - De grizzlybeer
9789463413121
In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over grizzlyberen. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze gevaarlijk zijn voor mensen. Met spannende foto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CNBDDD003 - De zeekrokodil
9789463413138
In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over zeekrokodillen. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze gevaarlijk zijn voor mensen. Met spannende foto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CNBDDD004 - De Afrikaanse olifant
9789463413145
In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over Afrikaanse olifanten. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze gevaarlijk zijn voor mensen. Met spannende foto’s en interessante weetjes.
€ 15.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv