Makkelijk lezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Levend en niet levend (PRB)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 5 t/m 8 jaar.

In de serie Levend en niet levend maken leerlingen kennis met vergelijkingen van levende wezens met niet levende materialen. Wanneer leeft iets wel en wanneer niet?

Levend en niet levend (PRB)


De Prikbord-reeks
Er gaat voor beginnende lezers van 5 tot 8 jaar een wereld open met de boekenseries van de Prikbord-reeks.
Van voorgelezen worden via bladeren komen de kinderen tot zelf lezen over allerlei onderwerpen. Daarmee vergroten ze hun kennis van de wereld en ontwikkelen ze hun interesses. De Prikbord-boeken worden geprezen om de integratie van tekst en beeld (de verhouding beeld-tekst is 80 : 20%) en het toegankelijke taalgebruik. Alle boeken bevatten achterin een woordenlijst en gerichte weblinks.
De boekenseries zijn bovendien uitstekend te gebruiken voor gesprekken of spreekbeurtjes rond wereldoriënterende onderwerpen of als verklarend materiaal naast de lesstof. Gebruik de boeken bij thema's als het weer, het milieu, beroepen, levende en niet-levende wezens, verschillen en overeenkomsten tussen mensen enz. Voor leerkrachten bieden de boeken aanvullende informatie bij de behandeling van specifieke onderwerpen.

Gratis klasseposter Prikbord
Bij de Prikbord-reeks is een poster verkrijgbaar die u in de klas kunt ophangen. Het overzicht van de leesseries en -boeken stimuleert de leerlingen om nog meer boeken uit de reeks te lezen.
De poster heeft A2-formaat en is dubbelzijdig bedrukt. De poster wordt gevouwen verstuurd en is gratis te bestellen (exclusief bijkomende verzendkosten).
titelprijsbestel
PRB02 - Levend en niet levend (serie 4d.)
€ 39.60
PRB106 - Regenwoud
9789055665198

Is een beekje een levend wezen? In dit boek kun je leren wat er in het regenwoud leeft en ook wat er wel is maar niet leeft.

In Regenwoud leren de jongsten over de verschillende dingen die in het regenwoud aanwezig kunnen zijn. Er wordt gevraagd of het levende dan wel niet-levende dingen zijn. Boeiende foto's tonen het planten- en dierenleven, evenals andere onderwerpen die uniek zijn voor het regenwoud.

€ 11.00
PRB107 - Poolgebied
9789055665204
Is een ijsberg een levend wezen? In dit boek kun je leren wat er in het poolgebied leeft en ook wat er wel is maar niet leeft.

In deze serie maken kinderen kennis met een aantal vormen van levende wezens. In Poolgebied leren de jongsten over de verschillende dingen die rond de polen aanwezig kunnen zijn. Boeiende foto's tonen onderwerpen die uniek zijn voor de poolgebieden en er wordt gevraagd of het levende dan wel niet-levende dingen zijn.
€ 11.00
PRB108 - Woestijn
9789055665211
Heeft een cactus water nodig? In dit boek kun je leren wat er in de woestijn leeft en ook wat er wel is en niet leeft.

In deze serie maken kinderen kennis met een aantal vormen van levende wezens. In Woestijn leren de jongsten over de verschillende dingen die in een woestijn aanwezig kunnen zijn. Er wordt gevraagd of het levende dan wel niet-levende dingen zijn. Boeiende foto's tonen het planten- en dierenleven, evenals andere onderwerpen die uniek zijn voor de woestijn omgeving.
€ 11.00
PRB109 - Oceaan
9789055665228
Is een zeester een levendwezen? In dit boek kun je leren wat er in de oceaan leeft en ook wat er wel is maar niet leeft.

In deze serie maken kinderen kennis met een aantal vormen van levende wezens. In Oceaan leren de jongsten over de verschillende dingen die in een oceaan aanwezig kunnen zijn. Er wordt gevraagd of het levende dan wel niet-levende dingen zijn. Boeiende foto's tonen het planten- en dierenleven, evenals andere onderwerpen die uniek zijn voor de oceaan.
€ 11.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv