Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Uitdagend werk in de techniek

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

Bij werken in de techniek denken kinderen misschien al snel aan het sleutelen aan motoren of het ontwerpen van machines. Maar er zijn veel meer beroepen die te maken hebben met techniek!

In deze serie ontdekken kinderen spannende en boeiende beroepen, waarvoor techniek onmisbaar is!

Najaar 2018 verschijnen nog 3 delen:
Dierentuinarts, Visual-effects designer voor film en Ruimte-robots ontwikkelen

titelprijsbestel
CNSUWT001 - Uitdagend werk in de techniek (serie 3d.)
Deze serie bevat 3 delen:
- Astronaut
- Uitvinder
- Jagen op asteroïden
€ 43.20
CNBUWT001 - Jagen op asteroïden
9789463412353
In 2004 ontdekten sterrenkundigen een asteroïde die zo groot was als een voetbalstadion. Wauw! Maar al gauw werden jagers op asteroïden heel bang. Want deze enorme brok steen in het heelal zou tegen 2029 op de aarde kunnen botsen. Dat zou een enorme ramp zijn! In dit boek lees je of deze ramp ook voorkomen kan worden. Je leest ook waarom sterrenkundigen op asteroïden jagen en wat de speciale ruimtewacht is. En natuurlijk kom je te weten hoe je zelf een asteroïdejager kunt worden!
€ 16.00
CNBUWT002 - Astronaut
9789463412377
3, 2, 1 ...... De Sojoezraket vertrekt naar het ruimtestation ISS. De astronauten aan boord zullen daar pas over twee dagen aankomen. Daarna zullen ze lange tijd aan boord van het ruimtestation wonen en werken. En dat is heel anders dan op aarde! In dit boek lees je wat astronauten doen aan boord van het ISS-ruimtestation. Je leest ook hoe astronauten zich op aarde voorbereiden op hun ruimtereis. En natuurlijk kom je te weten hoe je zelf een astonaut kunt worden!
€ 16.00
CNBUWT003 - Uitvinders
9789463412384
Van het eerste wiel tot en met de modernste robot ... Het is allemaal begonnen met een uitvinding. Maar hoe kom je van een idee tot een nieuw voorwerp? En welke stappen neem je als uitvinder? In dit boek lees je er alles over. Je leest ook waarom uitvinders zo belangrijk zijn en hoe zij kunnen bijdragen aan het beschermen van het milieu. En natuurlijk kom je te weten hoe je zelf een uitvinder kunt worden!
€ 16.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv