Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Op ontdekking met Ben en Polo

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
De reeks Op ontdekking met Ben en Polo laat je kennismaken met enkele boeiende gebieden. Met prachtige foto's en leuke weetjes.
titelprijsbestel
BLEM109 - De mooiste koraalriffen
9789462021532
In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over koraalriffen. Je leest over algen, poliepen, vissen, slakken, haaien, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

Wat is een atol?
Hoe komt de papegaaivis aan zijn naam?
Hoe beschermt een koraalduivel zich?
€ 14.00
BLEM110 - De mooiste kusten
9789462021549
In dit boek ontdek je samen met Ben Blog en zijn nieuwsgierige hond Polo van alles over kusten. Je leest over stranden, kliffen, grotten, dieren, planten, en nog veel meer. Met prachtige foto's en leuke weetjes.

Wat is een zee-anemoon?
Waar zijn de hoogste kliffen ter wereld?
Waarom spoelt zee-wier niet weg?
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv