Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Het verhaal van ...

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

In deze serie komen belangwekkende en schokkende gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis aan bod.
Verschillende van deze gebeurtenissen zijn van grote invloed geweest op de wereldgeschiedenis en hebben bijna allemaal geleid tot nieuwe verschrikkingen. In de titels die daarop betrekking hebben, wordt dan ook uitgebreid ingegaan op de gevolgen.

titelprijsbestel
HVV504 - Auschwitz
9789054956273
Tussen maart 1942 en januari 1945 werden minimaal 1,5 miljoen mensen systematisch, in koelen bloede, vermoord in Auschwitz. Midden in Europa, midden in de 20ste eeuw, hielpen schijnbaar alledaagse mensen, die een alledaags leven leidden, bij dit gruwelijke werk.
Hoe kon dit gebeuren?
€ 13.00
HVV508 - Hiroshima
9789054958284
Op 6 augustus 1945 vloog de Amerikaanse bommenwerper Enola Gay over de Japanse stad Hiroshima en liet voor het eerst in de geschiedenis een atoombom vallen. In dit boek wordt het verhaal achter de bom verteld: hoe de bom in het geheim werd ontwikkeld, welke wetenschappers er bij betrokken waren, de politieke spanningen, en de directe en langetermijngevolgen voor de inwoners van Hiroshima. Ook komt aan bod welke invloed atoomkracht heeft gehad op de wereld na 1945, tot op de dag van vandaag.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv