Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dieren met superkrachten

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
De reeks Dieren met superkrachten laat je zien dat superhelden niet alleen in stripboeken en films voorkomen. Ze zijn namelijk overal in de natuur te vinden!
titelprijsbestel
BLEM133 - Speurneuzen en fijnproevers
9789462020214

Superhelden communiceren op een speciale manier. Ook dieren gebruiken vaak allerlei trucs om met elkaar te communiceren. Het boek Speurneuzen en fijnproevers vertelt over dieren die net als superhelden kunnen ruiken, horen, zien, proeven en voelen! 

€ 13.95
BLEM134 - Goed gebekt
9789462020221
Dieren gebruiken vaak allerlei trucs om met elkaar te communiceren. In dit boek kunnen kinderen ontdekken welke dieren op een verrassende manier signalen versturen en ontvangen. 
€ 13.95
BLEM135 - Overlevingskunstenaars
9789462020535
In dit boek lees je over dieren die mensen en andere dieren op een verbazingwekkende manier helpen! Welke hagedis spuit bloed uit zijn ogen om roofdieren af te schrikken?  In Overlevingskunstenaars lees je het antwoord en ontmoet je nog veel meer helden!
€ 13.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv